Integis e-Discovery voor advocaten

Voor wie?

Advocaten en Advocatenkantoren

Integis biedt:

Advies en begeleiding bij de opzet van een reproduceerbaar e-Discovery-project. Eventueel kan Integis ook tijdens de uitvoering van het project de regie voeren over het project.

Toelichting

Integis kan adviseren over de wijze waarop advocaten e-Discovery technologie kunnen inzetten maar ook een team van advocaten begeleiden of aansturen bij het doorzoeken van grote hoeveelheden gegevens.

ZyLAB e-Discovery is een complete oplossing voor juridische (e-Discovery) onderzoeken. Door de inzet van e-Discovery technologie krijgt u binnen direct inzicht in de (potentiële) ernst, omvang en gevolgen van een zaak. Integis heeft de mogelijkheid om vanaf iedere locatie met een internetverbinding gegevens te kopiëren naar de beschikbare ZyLAB e-Discovery omgeving.

In de ZyLAB-omgeving worden de aangeboden gegevens verwerkt en doorzoekbaar gemaakt. Via een portal kan zodra de eerste gegevens gereed zijn om te doorzoeken, de analyse worden gestart. Omdat alle gegevens worden verwerkt binnen hetzelfde beveiligde platform, is het risico van corruptie of verlies van gegevens minimaal.

Voordelen van de Integis e-Discovery oplossing:

  • Integis beschikt over jarenlange kennis van en ervaring met de inrichting en uitvoering van e-Discovery-projecten.
  • Integis kan de inrichting van een e-Discovery-project begeleiden, maar ook tijdens de uitvoering adviseren over bijvoorbeeld het gebruik van de juiste (combinaties van) zoekmogelijkheden en labels.
  • Integis kan de gehele regie voeren zodat u zich kunt richten op het doorzoeken van de gegevens.
  • De digitale gegevens zijn opgeslagen in een beveiligde omgeving zodat geautoriseerde gebruikers altijd en overal toegang hebben tot (een set van) dezelfde gegevens.
  • Gegevens zijn direct na verwerking beschikbaar waardoor u enorm veel tijd en kosten bespaart.
  • Door gebruik te maken van de geavanceerde zoekmachine en content analytics van ZyLAB, kunt u efficiënt zoeken in alle documenten, relevante tekst (zelfs op afbeeldingen), markeren, automatisch anonimiseren, in bulk labelen en gegevens classificeren.
  • Uitgebreide mogelijkheden om bijvoorbeeld gegevens te voorzien van een (zelf gedefinieerd) label; om opmerkingen bij gegevens te plaatsen en om verschillende versies van een bestand te analyseren.
  • Gebruiksvriendelijke eenvoudige interface waarbij gebruik wordt gemaakt van zogenaamde ‘pie charts’ of ‘facetten’ om gegevens op alle mogelijke manieren logisch te groeperen zodat gebruikers zonder veel begeleiding snel zelf aan de slag kunnen.

 

Data sheet ZYLAB eDiscovery downloaden