Bart Bruin RA

Bart Bruin RA

Bart Bruin is medeoprichter en directeur van Integis.

Hij is een zeer ervaren forensisch accountant, die gedurende zijn loopbaan voor uiteenlopende opdrachtgevers opdrachten heeft vervuld. In de meeste gevallen trad hij daarbij op als leidinggevende/projectleider. De onderzoeks- en advieswerkzaamheden van Bart beslaan het brede gebied van integriteit en veiligheid. Hij streeft naar de hoogst mogelijke professionaliteit in de onderzoeken. Kernbegrippen daarbij zijn voor hem kwaliteit, onafhankelijkheid, objectiviteit, effectiviteit en efficiency.

Bart is zijn carrière begonnen bij de overheid, waar hij onder meer heeft gewerkt als coördinator van de Afdeling Forensische Accountancy van de Divisie Centrale Recherche- en Informatiedienst (CRI). Na zijn overstap naar het bedrijfsleven werkte hij als directeur/director bij zowel de onderzoeksafdelingen van een tweetal Big-Four kantoren als bij gespecialiseerde onderzoeksfirma’s. In 2006 nam hij samen met Karin Koppers RA het initiatief tot de oprichting van Integis.

Bart is tevens als docent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit, opleiding Bachelor of Science in Accountancy. Verder treedt Bart op als arbiter bij het Nederlands Arbitrage Instituut.

Integis team: