Ons team

Wij zijn een compact team dat al veel grote onderzoeken heeft verricht. Dat kenmerkt ons als gedreven professionele onderzoekers en adviseurs. Wij leveren hoogwaardige expertise met een persoonlijke aanpak.

Ontmoet ons team

Ons team bestaat uit forensisch accountants en andere onderzoeksspecialisten met brede ervaring in de forensische dienstverlening. Wij hebben een achtergrond als registeraccountant, controller, jurist, criminoloog en wetenschappelijk onderzoeker. Door die jarenlange ervaring en verschillende achtergronden kunnen wij kwesties vanuit verschillende perspectieven bekijken.

Officemanager Elca van Baak is verantwoordelijk voor uiteenlopende backoffice-activiteiten en administratieve werkzaamheden. Betrokken en zorgzaam ondersteunt zij haar collega’s die zich daardoor kunnen richten op hun onderzoeken.

Elca van Baak

Office Manager

Juriste Ilse Blok belandde al snel in haar loopbaan in het vakgebied van forensisch onderzoek. Ilse is daadkrachtig en energiek en heeft ruime ervaring op het gebied van heel diverse integriteitsonderzoeken, waaronder fraudeonderzoek. Daarnaast houdt zij zich bezig met onderzoeken naar ongewenst gedrag.

Mr. Ilse Blok

Directeur

Bij registeraccountant Bart Bruin staan professionaliteit, deskundigheid en zorgvuldigheid voorop. Rode draad in zijn loopbaan is het leidinggeven aan organisaties die diensten verlenen op het gebied van integriteit, waaronder forensische (accountants)onderzoeken. Bij de verschillende advies- en onderzoekswerkzaamheden van Integis treedt Bart vaak op als projectleider.

Bart Bruin RA

Directeur en medeoprichter

Historicus Paul Koedijk werkte voorheen als onderzoeksjournalist en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als forensisch onderzoeker. Paul is gespecialiseerd in toedrachtonderzoeken in onder meer een politiek gevoelige omgeving, waarbij hij onder andere bijzondere onderzoekscommissies van de overheid ondersteunt. Paul heeft een heldere en analytische pen, met voortdurend aandacht voor zowel feiten als context.

Drs. Paul Koedijk

Forensisch onderzoeker

Econoom en registeraccountant Karin Koppers heeft meer dan 25 jaar ervaring als forensisch accountant. Zij verrichtte talrijke onderzoeken naar onder meer belangenverstrengeling, frauduleuze vastgoedtransacties, onduidelijk declaratiegedrag en verdachte geldstromen. Karin is een gedreven onderzoeker met oog voor detail in complexe kwesties.

Drs. Karin Koppers RA

Directeur en medeoprichter

Marlie Kraesgenberg is juriste. Tijdens haar tweede master, die zij cum laude afsloot, is zij zich meer gaan richten op (organisatie)criminologie en forensische disciplines. Marlie werkt vanaf 2016 bij Integis en is deskundig op het gebied van het onderzoeken van grote hoeveelheden elektronische data c.q. e-Discovery.

Mr. Marlie Kraesgenberg

 Forensisch onderzoeker

Teun Wilde raakte tijdens zijn bachelor Criminologie zeer geïnteresseerd in het doen van onderzoek. Na zijn master Forensische Criminologie werkte Teun bij een financieel detacheringsbedrijf. Sinds begin 2023 maakt hij deel uit van het Integis-team, waarbij hij zich vooral bezighoudt met onderzoeken naar ongewenst gedrag.

Teun Wilde MSc

Forensisch onderzoeker