Over ons

Wij verrichten fraudeonderzoeken, integriteitsonderzoeken en onderzoeken naar ongewenst gedrag binnen organisaties. Zonder uitzondering betreft het kwesties met grote gevolgen voor (de reputatie van) een organisatie en haar medewerkers. Niet zelden gaat het om mediagevoelige en politiek gevoelige zaken.

Over ons

Over Integis

Integis is in 2006 opgericht als zelfstandig kantoor op het gebied van (financieel) integriteitsonderzoek. Wij zijn onafhankelijk; omdat wij niet gelieerd zijn aan andere partijen kennen wij geen ‘conflict of interest’.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Ons team

Wij zijn een compact team dat al veel grote onderzoeken heeft verricht. Wij zijn gedreven professionele onderzoekers en adviseurs. Wij leveren hoogwaardige expertise met een persoonlijke aanpak.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Onze werkwijze

Het verloop van een forensisch onderzoek is vaak onvoorspelbaar. Door u regelmatig te informeren blijft u op de hoogte van de status en voortgang van het onderzoek.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Publicaties

Klik op onderstaande knop voor een greep uit onze publicaties en overige publicaties waar medewerkers van Integis bij zijn betrokken.