Over Integis

Integis is in 2006 opgericht als zelfstandig kantoor op het gebied van (financieel) integriteitsonderzoek. Wij zijn onafhankelijk; omdat wij niet gelieerd zijn aan andere partijen kennen wij geen ‘conflict of interest’.

Ons bedrijf

Integis is in 2006 opgericht als onafhankelijk kantoor op het gebied van (financieel) integriteitsonderzoek. Wij zijn niet gelieerd aan andere partijen en kennen daarom geen ‘conflict of interest’.

Wij verrichten fraudeonderzoeken, integriteitsonderzoeken en onderzoeken naar ongewenst gedrag binnen organisaties. Zonder uitzondering betreft het kwesties met grote gevolgen voor de (reputatie van) een organisatie en haar medewerkers. Niet zelden gaat het om mediagevoelige en politiek gevoelige zaken.

Onze Missie

Integis staat voor zorgvuldigheid, objectiviteit en gedrevenheid.

Wij zijn zorgvuldig. Wij houden ons aan onze professionele normen; regels voor forensisch accountants en particulier onderzoekers. Integis beschikt over de verplichte vergunning van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Ons werk is van hoge kwaliteit, waarbij wij ondersteuning op maat bieden.

Wij zijn objectief. Wij geven alle feiten en omstandigheden weer. Dat betekent dat wij bij een kwestie alle invalshoeken belichten. Transparant, onafhankelijk en onpartijdig. Zodat u in staat bent uw positie te bepalen.

Wij zijn gedreven. Wij zijn toegewijd en werken met veel plezier samen in gespecialiseerde teams. De lijnen zijn kort; u hebt direct contact met onze onderzoekers. Zo krijgt u snel antwoord op uw vragen. En door deze werkwijze kunnen we u snel adviseren over het in gang zetten van mogelijk benodigde vervolgstappen, zoals het al dan niet doen van aangifte, en over het intern en extern communiceren.