Onze diensten

Wij verrichten fraudeonderzoeken, integriteitsonderzoeken en onderzoeken naar ongewenst gedrag binnen organisaties.

Onze diensten

Wij verrichten fraudeonderzoeken, integriteitsonderzoeken en onderzoeken naar ongewenst gedrag binnen organisaties. Onze ervaring ziet onder meer op onderzoeken naar frauduleuze vastgoedtransacties, belangenverstrengeling, onduidelijk declaratiegedrag, misbruik van bedrijfsmiddelen en verdachte geldstromen. Onze ervaring strekt zich echter verder uit dan financieel-administratieve onderzoeken. Zo verrichten wij onderzoeken naar bijvoorbeeld bestuursbesluiten, informatievoorziening en meldingen van mogelijke misstanden, waaronder klokkenluidermeldingen en meldingen over ongewenst gedrag.

Fraude & Integriteit

Bij fraude is bijna altijd sprake van financiële schade voor de organisatie. Maar een fraudegeval berokkent ook imagoschade. Is mogelijk fraude aan de orde, dan is een adequate reactie en het bieden van duidelijkheid daarom van groot belang.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Ongewenst gedrag

Ongewenst gedrag op de werkvloer zoals (seksuele) intimidatie, pesten of discriminatie heeft meestal veel impact. Onderzoeken naar ongewenst gedrag dienen daarom voortvarend, maar wel zeer zorgvuldig te worden verricht.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Overige diensten

Naast fraude- en integriteitsonderzoeken en onderzoeken naar ongewenst gedrag biedt Integis ook met andere diensten ondersteuning aan organisaties.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Meer informatie over onze diensten?

Heeft u vragen? Of direct advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Integis_244